Skip to content

Konsulent

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed

Er du virksomhedsejer og mangler rådgivning til at komme videre med din strategiprocess, udvikling af nye produkter, markeder og forretningsmodeller? så vil vi meget gerne sparre med dig og evt. din bestyrelse om den videre udvikling, kapitaltilførsel og eksekveringsprocessen.

Med mere end 25 års erfaring og hjælp til opstart af mere end 2000 nye virksomheder indenfor alle brancher, kan vi hjælpe dig og din bestyrelse med at vurdere forretningspotentialet for dine ideer, og være behjælpelig med at udvikle din forretnings- og handleplan.

Vi hjælper til med at sparre omkring:

  • Visionsprocesser
  • Strategiprocesser,
  • Afsætning
  • Nye forretningsmodeller
  • Nye markeder – herunder bl.a Indien, som i dag er et af verdens største vækstmarkleder
  • Finasiering og funding
  • m.v.

Det er sådan vi arbejder:

Vejen kan være lang, trang og fuld af blindgyder, mange forhindringer og spændende nye tilbud der forstyrrer dine planer og mål for din virksomhed og nye forretnignsområder.

Derfor giver det altid mening at bruge andre i dit netværk som sparringspartner, men ligesom indenfor sportens verden vil det altid være en fordel at få koblet sin egen ”personlige træner” på udviklingsforløbet, hvor jeg kan give dig den inspiration og motivation, du har brug for.

Din personlige virksomhedstræner

Med en personlig virksomheds træner på sidelinjen har du en allieret, som støtter og skubber dig lige præcis der, hvor du har brug for det. Som din personlige træner sørger jeg for at trykke på præcis de knapper, som har betydning for, at du når dine mål med virksomheden

Med en uvildig, personlig træner får du et fortroligt rum, hvor alt kan komme på bordet. Sammen arbejder vi med de emner, udfordringer og tvivlsspørgsmål, som du står med. Du vil opleve det som et åndehul i en hektisk hverdag. Et frirum til refleksion som fornyer dit fokus på det væsentlige.

Formålet er, at skabe indsigt og nye handlemuligheder i situationer hvor du let kan føle dig låst fast. Med Foxgarden ved din side i maskinrummet – sættes der fokus på det, der skaber resultater, værdi og fremdrift for dig og din forretning. Du kan derfor forvente professionel sparring i øjenhøjde – direkte og uden omsvøb, alt sammen i din virksomheds bedste interesse.

Ring gerne for et uforpligtende møde – 72 42 10 00