Praktik

Projekt- og koceptudvikling samt staffing løsninger

Vi søger en 9. semester praktikant, gerne en cand scient adm e.lign for efterårs semestret 2018 til vore virksomheder Brainmatch IVS, Profunding ApS og Foxgarden ApS.  Du skal primært arbejde med opbygning og implementering af Quickmatch, BrainMatch og Jobpasta koncepterne.


Søger du efter en praktikplads

Du vil primært komme til at arbejde med udvikling, opbygning, implementering, m.v. af vore Quickmatch, Profunding og BrainMatch portaler der blandt andet har fokus på tiltrækning af udenlandsk arbejdskraft til Danmark.

Derudover vil praktikperioden blive brugt til at udvikle et nyt koncept for jobformidling – “Jobhunting”, hvor der blandt andet vil indgå kunstig intelligens samt nye HR elementer  m.v.

I det daglige arbejder vi med begreber og processer som analyse og design af kvaliteter som playability, likeability, usability, sociability, gamification med mere.

Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø, hvoraf én af vore partnere er en herboende Inder, samt yderligere to internationale praktikanter.

Da vi er en mindre udviklings virksomhed med rigtig mange bolde i luften, vil du opleve en hverdag fyldt med faglige udfordringer, hvor vi samtidigt forventer at du kan bidrage med din viden til de samlede udviklingsforløb.

Da vi hele tiden leder efter ny inspiration og viden, ser vi derfor din faglige “værktøjskasse” og dine personlige kompetencer som et vigtigt asset/bidrag til vores udviklings proces.

Vi forventer, at dine færdigheder/redskaber og teorier kan bringes i spil i forbindelse med både de mange udviklings- og praktiske opgaver, som vores travle arbejdsdag byder på.

I det daglige arbejder vi efter vore “normer og kodeks” – se mere her: http://brainmatch.dk/about.html

Du er velkommen til at ringe for at høre mere om indholdet i praktikforløbet. Telefon 7242 1000

Send gerne din ansøgning på flg. mail: info@foxgarden.dk